Author Topic: new as of engine 2.78: wal display issue fixed  (Read 184 times)

Online manikus

  • Skriptor
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9763
new as of engine 2.78: wal display issue fixed
« on: March 10, 2017, 02:19:36 PM »
With the advent of enine 2.78, Paul has fixed the display issue when utilizing the $SetWall() function. The wall now displays correctly in 3D view and Area view.
Paul has also worked his magic to allow mixed wall formats in the same slot - i.e. hyper format wall, default format door and tall wall format overlay.

Available here:
http://www.dianneandpaul.net/UAF/DungeonCraft_278.7z
« Last Edit: March 11, 2017, 02:23:37 PM by manikus »

Offline marainein

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 372
Re: by SilentThief new as of engine 2.71:\8 wal display issue fixed
« Reply #1 on: March 11, 2017, 05:32:46 AM »
Excellent work! Now that we have this working we can have some scripts for generating dungeons. One problem I note is $SetWall() created walls are still not showing up on combat screens.

Offline Dinonykos

  • Dungeon Craft Tester
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 2302
    • Dinonykos Dungeon Craft
Re: by SilentThief new as of engine 2.71:\8 wal display issue fixed
« Reply #2 on: March 11, 2017, 10:40:16 AM »
Great news. The only thing irritating me is the title of this thread...  ???

Find four contributions to the Pre-Generated Character Mini-Module Design Contest on my homepage.
New: THE AMBASSADOR'S LETTER, my contribution to the 7-day-challenge.
DINONYKOS DUNGEON CRAFT DESIGN HOMEPAGE

Offline SilentThief

  • Dungeon Craft Tester
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 891
Re: by SilentThief new as of engine 2.71:\8 wal display issue fixed
« Reply #3 on: March 11, 2017, 01:10:51 PM »
Right. I was like "I didn't do anything... " :confused4:

ST

Online manikus

  • Skriptor
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9763
Re: new as of engine 2.78: wal display issue fixed
« Reply #4 on: March 11, 2017, 02:29:01 PM »
Quote
author=Dinonykos]
Great news. The only thing irritating me is the title of this thread...  ???

Sorry about that...title fixed now.

Quote from: marainein
One problem I note is $SetWall() created walls are still not showing up on combat screens.

Thanks for pointing this out, I will make a new mini-mod to send to Paul.